Gedikhasanlı Şehit Mustafa Önder İlkokulu

Telefon : 354 443 3333
WEB https://gedikhasanliilkokulu.meb.k12.tr
Adres : GEDİKHASANLI KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ CUMHURİYET SK. GEDIKHASANLI ILK OKULU VE ORTA OKULU BLOK NO: 13 İÇ KAPI NO: 1 SORGUN / YOZGAT
VİZYON : Sürekli gelişime inanan, okuyan, araştıran, analiz ve sentez yapabilen, bilgili, becerikli, kendine güvenen bireylerin yetiştiği; bütün öğrencilerin çağdaş ve bilime dayalı bir eğitim ortamında, yaşama ve bir üst öğrenime hazırlandığı; Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı; çağa ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliği ile çevrede, bölgemizde örnek bir ‘‘ Model Okul’’ olmaktır.
MİSYON : Biz, öğrencilerimiz başta olmak üzere bütün okul ve çevre ile bilgiyi elde eden, onu kullanan, üreten ve paylaşmayı bilen bireyler olarak, yaşadıkları çağın sunduğu bütün değerleri benimsemiş, elde ettiği bilgi birikimi ve sahip olduğu kendi milli ve tarihi öz değerlerini hazmetmiş bireyler olarak yetişmeleri için onların önünü açmak ve yeni ufuklara koşmalarına yardımcı olmak için varız.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:30- 13:55
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis : Servisle gidiş-dönüş yapmaktayız.Bütün öğretmenlerimiz ilçe merkezinde ikamet etmektedir.
Ulaşım : Karayolu
Yerleşim Yeri : Gedikhasanlı Köyü Sorgun / YOZGAT
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 33
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Masa Tenisi ,Basketbol ,Futbol , Voleybol , Bisiklet Turu,Atletizm
Bilimsel Etkinlikler : Tübitak
Proje Çalışmaları : Sıfır Atık, Beslenme Dostu, Teknofest, Anneler Okulda Projesi, Okuyorum Pojesi,
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : E-twinning